Arken Zoo, Sveriges största husdjurskedja, öppnar en ny butik i Ringen Centrum på Södermalm. Butiken slår upp portarna i mitten av september. 

– Vi stärker upp vår tillgänglighet i Stockholm där vi ser att det finns ytterligare plats att växa. Ringen Centrum är med sitt läge och utbud en självklar handelsplats på Södermalm och butiken kommer att komplettera befintlig butiksmix, säger Linus Edestav, regionchef på Arken Zoo.  

Arken Zoo grundades 1987, och med över 30 år i branschen har de utvecklat ett brett och noga utvalt sortiment med visionen att göra livet enklare, säkrare och roligare för djurägare. Butiken i Ringen Centrum blir den 104:e i Sverige och kommer att ha en yta av 115 kvm.    

- Vi är jätteglada att välkomna Arken Zoo till Ringen Centrum! Butiken blir ett utmärkt tillskott till handelsplatsen som vi tror och hoppas att husdjursägare runt om på Södermalm kommer att uppskatta, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.  

För mer information, vänligen kontakta:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

• • • 

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 


Bifogade filer

 Per Helgesson

 Arken ZooKontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06