I dag börjar sportlovet i Stockholm. I samband med det lanserar Ringen centrum ”E-sportlovet” för alla sportlovsfirare. Istället för skidor och skridskor kan besökare spela i Ringen centrums ”FIFA Challenge”.

Onsdag till fredag fylls Skanstull med e-sport. Tillsammans med tropSE, Nordens största eSports-varumärke inom FIFA arrangerar Ringen centrum en FIFA Challenge för alla sportlovsfirare.

- Vi ville göra något extra roligt för alla som besöker oss under sportlovet. Nu hoppas vi att det kommer många och gör upp om vem som blir Ringens FIFA-mästare, säger Anna Jakobsson, marknadsansvarig Ringen centrum.

Onsdagen 1/3 kl. 14.00 startar FIFA Challenge under ledning av tropSE. Under onsdagen och torsdagen är det uppvärmning inför fredagens stora turnering där några av Sveriges största FIFA-youtubers är på plats för att spela och träffa besökarna.

- Alla som vill är välkomna, oavsett om du är amatör eller eSports-atlet. Vi kör utan föranmälan onsdag och torsdag och sen stor turnering på fredagen. Då kommer även våra entertainers vara på plats och spela med de som vill, säger Alexis Piippo från tropSe.

Kort information:
När: Onsdag och torsdag kl. 14.00-21.00, uppvärmning och miniChallenge,
fredag kl. 16.00-21.00 - turnering
Var: Mitt i Ringen centrum, Skanstull 
Hur: Alla är välkomna, anmälan inför fredagens turnering sker på plats i Ringen, för mer info: www.ringencentrum.se

För mer information och förfrågningar kontakta:
Marcus Hallberg, presskontakt AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 13

 

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 


Bifogade filer

 Release
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06