Från och med idag till den 10 juli gästspelar EM i fotboll på Teaterns scen. Alla mästerskapsmatcher kommer att kunna avnjutas med god mat och dryck fram till kl 23:15 under matchdagar.

Teatern, Ringens nya matscen, kommer att visa alla fotbolls-EM:s matcher med avspark idag den 10 juni kl 21:00. Matcherna kommer att visas på tre storbildsskärmar som är uppsatta längs Teaterns stora läktare. Under mästerskapet kommer Teaterns kockar och konditor att hålla öppet extra länge och servera god mat och dryck fram till kl 23:15.

– Mat, dryck och umgänge är viktiga delar av folkfesten fotbolls-EM. Nu samlar vi allt under ett tak så att våra gäster kan avnjuta spännande fotboll samtidigt som de äter fantastisk mat. Utförandet och servicen är som vanligt snabb och enkel, så att man inte missar en enda sekund av matcherna. Och våra kockar kommer att hålla köken öppna extra länge under matchdagar, säger Martina Kirs-Lindblom, marknadsansvarig för Ringen centrum.

Teatern består av nio kök med olika matinriktningar samt ett patisserie. Här kan gästerna njuta av både frukost, lunch, middag och fika, att äta på plats eller ta med.

För mer information, kontakta:
Cecilia Elovsson, kommunikationsansvarig AMF Fastigheter
E-post:
cecilia.elovsson@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 10 
 

Kort fakta om Teatern

  • Teatern består av nio olika kök och ett patisserie i Ringen, Skanstull.
  • En nyskapande matscen med ett brett utbud. Flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor serverar något för alla smaker.
  • Utförandet och servicen är snabb, enkel och opretentiös, utan att tumma på kvaliteten.
  • Priserna passar de flesta plånböcker.
  • Teatern har 250 sittplatser.
  • Under fotbolls-EM kommer Teatern att hålla öppet till 23:15 under matchdagar.
  • Fotbollsmatcherna visas på två 70” skärmar och en 98” skärm.
  • AMF Fastigheter har utvecklat Teatern i samarbete med entreprenören Ricard Constantinou, som bland annat står bakom Panini Internazionale, Printz, K-märkt och K25.


Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara.  


Bifogade filer

 Teatern

 Release
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06