Idag firar Teatern ett år. Sedan starten har Teatern etablerat sig som självklar scen för mat, dryck och umgänge. Under året har Teatern fått tre nya kockar, flera fina utmärkelser, arrangerat sport- och kvällsevent och haft många nöjda gäster. Totalt har Teaterns kök serverat fler än 250 000 gäster.

Sedan öppningen i december 2015 har Teaterns kockar och kreatörer fått flera utmärkelser, bland annat har Ricard Constantinou tilldelats Gulddrakens hederspris ”Årets matvisionär”. Dessutom har det tillkommit tre nya kockar; Malin Söderström med The Fishery och kockduon Oskar Larsson och Eloi Berthelin med Galinas Pizza. Under 2017 kommer Teatern och Ringen centrum att fortsätta att utvecklas med kultur och aktiviteter.

-Vi är verkligen att glada över det varma mottagande som Teatern har fått under året. Under 2017 kommer vi att växla upp ytterligare! Förutom att servera fantastisk mat kommer Teatern och Ringen att erbjuda kultur i olika former. Våra gäster kommer att se mer av både konstverk och uppträdanden, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

För att fira året som gått har Teatern i helgen bjudit in till tårtkalas. Den en meter långa tårtan skapades av Daniel Roos, stjärnkonditorn som tagit fram Nobeldesserten två år i rad och driver K-märkt patisserie & bageri i Teatern.

-Teatern har en välkomnande atmosfär, fantastisk mat till ett bra pris, riktigt bra kockar och inte minst trevliga gäster. Det har jag försökt visa i tårtan jag skapat som bland annat innehåller lakrits och hallon, säger Daniel Roos.

För mer information, kontakta:
Marcus Hallberg, presskontakt AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 13

Kort fakta om Teatern

  • Teatern består av nio olika kök och ett patisserie.
  • Teatern är matscenen där flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor serverar något för alla smaker.
  • På Teatern serveras mat och bakverk av hög kvalitet, från morgon till kväll.
  • Utförandet och servicen är snabb, enkel och opretentiös, utan att tumma på kvaliteten.
  • Priserna passar de flesta plånböcker.
  • Det breda utbudet går lika bra att äta på plats som att ta med.
  • Teatern har 250 sittplatser och omfattar ca 900 kvm.
  • AMF Fastigheter äger, utvecklar och förvaltar Ringen centrum. AMF Fastigheter har utvecklat Teatern i samarbete med matentreprenören Ricard Constantinou.
  • Ricard Constantinou har lång erfarenhet från restaurangbranschen och står bland annat bakom Panini Internazionale, Printz, K-märkt och K25. 2015 tilldelades Ricard Gulddrakens hederspris ”Årets matvisionär”, bla för sitt arbete med Teatern.

 

Om Daniel Roos

Daniel Roos är en av Sverige främsta konditorer och har en diger meritlista. Under många år var han chefskonditor på Operakällaren. 2010 ansvarade han för Kronprinsessans Victoria och Prins Daniels bröllopstårta. 2014 och 2015 var han kreatören bakom desserten på Nobelfesten. Sedan 2015 driver han K-märkt patisserie & bageri på Teatern. 

 

Om Ringen centrum

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06