Nu kan du få fri hemleverans från AMF Fastigheters handelsplatser Ringen centrum, Fältöversten, Gallerian, Västermalmsgallerian och Mood Stockholm. Via telefon eller Facetime får du personlig service och hjälp att välja ut dina varor, som sedan levereras hem till din dörr av Taxi Stockholm.

– Många av våra hyresgäster har det tufft just nu och vårt främsta fokus är att stötta på de sätt vi kan. Att erbjuda den här tjänsten känns bra på flera olika sätt. Dels kan det underlätta för butikerna, dels kan det hjälpa personer som av olika anledningar inte kan ta sig ut och handla. Responsen har hittills varit väldigt positiv, säger Anna Thelander, marknadschef på AMF Fastigheter.

Handelsplatserna levererar inom olika områden, och tillsammans täcker de större delen av Stockholmsområdet. Erbjudandet gäller i ett första skede mellan den 26 mars och den 2 april, men kommer troligtvis pågå längre. Ringer du innan klockan 16.00 får du leveransen samma dag.

För mer detaljerad information om erbjudandet på respektive handelsplats, vänligen besök:

Ringen 

Gallerian

Västermalmsgallerian

Fältöversten

Mood Stockholm

För mer information:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Relaterade bilderKontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06