Genom en kommentar på Teaterns Instagramkonto satte gästen Erik Hasselgärde idén till Teaterns nya kampanj. Nu har Erik fått en central roll i kampanjen där Teatern tillsammans med sina gäster tar farväl av den gamla följeslagaren lunchmatlådan.

Teatern i Ringen centrum, som samlar flera av Sveriges främsta kockar, har snabbt blivit en uppskattad destination för matintresserade i Stockholm. Inte minst under lunchtid.

- Med kampanjen vill vi med glimten i ögat ta farväl av matlådan och uppmärksamma att Teaterns lunch är ett bra alternativ. Det är väldigt roligt att få arbeta nära våra matgäster och att kunna göra något roligt av deras engagemang, säger Henriette Johansson, centrumchef i Ringen centrum.

Erik Hasselgärde kommer från musikbranschen och har tidigare aldrig jobbat med marknadsföring. Hans kommentar ”RIP min matlådedisciplin” plockades ändå upp av Teatern och tillsammans har man nu jobbat fram kampanjen.

- Det är kul att få bidra och att Teatern lyssnar till sina gäster. Min matlåda låg mig tidigare mycket varmt om hjärtat, men det var inte en dag försent att Teatern kom till Skanstull. Jag äter gladeligen kockarnas mat istället för min egen, säger Erik Hasselgärde.

Kampanjen består av lunchintervjuer med Erik Hasselgärde och andra matgäster samt tävlingar i sociala medier där följarna kan vinna luncher från Teatern. Den kommer även innehålla direktutskick och synas digitalt, utomhus och i press. Kampanjen startar under vecka 15.

För mer information och intervjuförfrågningar kontakta:
Cecilia Elovsson, presskontakt AMF Fastigheter
E-post: cecilia.elovsson@amffastigheter.se
Tel: + 46 72 541 67 46

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06