Nu är det dags för ännu fler stockholmare att kunna få ta del av kedjans breda utbud av accessoarer till hemmet. Butiken ligger i Ringen centrum på Södermalm i Stockholm och slår upp portarna torsdagen 29 augusti.

Lagerhaus försäljningschef och vd Jerker Levin säger: ”Vi har länge velat ha en butik på Söder i Stockholm och Ringen är för oss en mycket spännande handelsplats. Här kan vi bjuda ännu fler kunder på prisvärda bra produkter och skapa glädje i vardagen."

- Vi är väldigt glada att få välkomna Lagerhaus pop-up butik till Ringen centrum. De blir ett perfekt tillskott som vi tror kommer att uppskattas av våra besökare, säger Anders Salomonsson, centrumchef för Ringen centrum.

Lagerhaus är inredningskedjan som erbjuder ett designat och hållbart inredningssortiment till ett lågt pris. Kedjan kommer i slutet av året att ha 39 butiker i Sverige, ytterligare 6 st i Norge och en växande nordisk e-handel. E-handeln skickar idag till kunder över hela Norge, Sverige, Finland och Danmark.

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

För mer information kontakta:
Tina Landelius, presskontakt, Ringen
E-post: tina.landelius@amffastigheter.se
Tel: 08 – 696 33 87

Om Ringen centrum
Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen centrum det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara.
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06