I år blir luciafirandet extra härligt i Ringen centrum på Södermalm då baby- och barnmärket Newbie slår upp portarna till en pop up-butik. 

Newbie erbjuder plagg till baby och barn, från storlek 44 till 128, i helt hållbara material. Den 13 december öppnar Newbie en pop up-butik i Ringen Centrum, som kommer att vara öppen till den 10 februari 2019. Butiken kommer därefter att byggas om till ett nytt spännande koncept inom KappAhl-koncernen. Som offentliggörs senare.

- Vi är väldigt glada att Newbie öppnar Ringen centrum. Många småbarnsföräldrar bor, arbetar och rör sig runt Skanstull och då är det klockrent att få välkomna ett så uppskattat varumärke hit, säger Anders Salomonsson, centrumchef för Ringen centrum.

- Vi är glada över vår pop up-butik i Ringen centrum och att det är så stor efterfrågan på Newbie. Vi har länge letat efter ett butiksläge på Södermalm och ser fram emot att få välkomna Newbie-kunderna här, säger Martin Barden, Sverigechef på KappAhl och Newbie.

Newbies pop-up butik kommer att hållas öppen mellan den 13 december 2018 till 10 februari 2019 på Ringen centrum, Stockholm. Vad som öppnar därefter

För mer information, kontakta:
Marcus Hallberg, presskontakt AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 13

Om Ringen centrum

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen centrum det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 


Bifogade filer

 Anders Salomonsson
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06