Torsdagen 31 augusti hålls en uppladdningsfest inför Popaganda i Teatern, Skanstull. På scen står artisten och låtskrivaren IMAN och besökare kommer kunna hämta ut sina festivalbiljetter på plats.

Den 1–2 september är det dags för Popaganda på Eriksdalsbadet i Skanstull. Sedan 2002 har musikfestivalen bidragit med den bästa popmusiken till Stockholms musikälskare.

Torsdagen den 31 augusti hålls en förfest inför Popaganda. Klockan 19.00 uppträder IMAN. Hon är aktuell med låten ”Not Down 4 Whatever”, har tidigare uppträtt på Emmabodafestivalen och har skrivit låtar för Zara Larsson, Lorentz och Titiyo. I höst släpper hon sin EP.

- Teatern ska fortsätta växa med fler upplevelser inom kultur och musik. Därför känns det klockrent att tillsammans med Popaganda få välkomna en så spännande musiker som IMAN. Jag är övertygad om att hon kommer sätta stämningen inför helgens festival, säger Anna Jakobsson, marknadsansvarig för Ringen.

Från klockan 16.00 på torsdagen spelar DJs i Teatern och festivalbesökarna kommer att kunna hämta ut sina armband i Ringen centrum.

- Skanstull har sedan starten varit Popagandas hem. Därför känns det jättekul att få sparka igång festivalhelgen hos vår närmaste granne Ringen centrum. IMAN är perfekt för platsen och hon kommer verkligen att skapa pepp inför helgen, säger Albin Davidsson, Projektkoordinator Popaganda. 

Om Popaganda

Popaganda är en av Sveriges mest etablerade festivaler. Målet har alltid varit att varje år skapa en festival som vi själva skulle besöka. Därför är det viktigt för oss att erbjuda fantastisk musik i kombination med ett billigt biljettpris.

Sedan 2002 har festivalen bidragit med den bästa popmusiken till Stockholms musikälskare. Artister som Arcade Fire, Robyn, Belle & Sebastian, Ellie Goulding, Veronica Maggio, Håkan Hellström, The xx, Lily Allen och Hot Chip har stått på festivalens scener under åren.
I år står bland annat Tove Lo, Phoenix, alt-J, Oskar Linnros och Ana Diaz på scen.

För mer information, kontakta:
Marcus Hallberg, presskontakt AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 13 

Om Ringen centrum
Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06