Nu öppnar stjärnskottet Emma Shields, känd från bland annat Kockarnas kamp, pop up-restaurangen Folk by Emma Shields i Teatern, Ringen centrum. Under en månads tid serverar hon lyxig snabbmat med nordiska smaker och hoppas kunna nå en både bred och matintresserad publik.

Teatern i Ringen centrum har de senaste åren etablerat sig som en självklar plats för mat, dryck och umgänge för södermalmsbor och besökare. Mellan den 19 oktober och 15 november får den populära matscenen besök av ytterligare ett spännande matkoncept när Emma Shields öppnar upp sin pop up Folk by Emma Shields. På menyn kommer vi bland annat att se klassiker som kroppkakor och ostkaka i en modern tappning, rätter som inte typiskt förknippas med snabbmat.

- Min ambition är att servera lyxig snabbmat med en nordisk grund som är tillgänglig för alla. Teatern är ett spännande format som passar bra för detta eftersom det ger mig chansen att möta en bred publik med ett stort matintresse. Det skiljer sig mycket från det jag brukar göra och det ska bli väldigt kul att prova, säger Emma Shields. 

30-åriga Emma Shields har en imponerande karriär med bakgrund från flera berömda Stockholmskrogar som Djuret, Oaxen krog, Restaurang Volt, Omakase köttslöjd och nu senast Flickan, där hon var kökschef. Emma har dessutom varit finalist i Årets Kock, utsetts till White Guides ”Rising Star” 2018 och kommit på en andraplats i den senaste säsongen av TV4:s ”Kockarnas kamp”. Idag driver hon det egna bolaget By Emma Shields AB, där hon bland annat gör privata middagar, företagsevent, konsultuppdrag och gästspel. 

– Vi känner oss både stolta och glada över att få välkomna en stigande stjärna som Emma Shields till Teatern. Kombinationen lyx och tillgänglighet passar perfekt och jag tror att hennes mat kommer att bli ett väldigt uppskattat inslag under de kommande veckorna, säger Anders Salomonsson, centrumchef för Ringen. 

Folk by Emma Shields serverar lunch och middag och har öppet alla veckans dagar fram till den 15 november. Antalet måltider som serveras är begränsat till 250 per dag och kan inte förbokas.

- Jag utgår från klassiska smaker men med överraskande inslag för att väcka nyfikenhet hos mina gäster. Det absolut viktigaste är att det ska smaka väldigt gott, säger Emma.


För mer information, vänligen kontakta:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Telefon: 073-270 62 34

• • • 

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06