Ringen centrum har utsetts till Årets Klättrare i Evimetrix årliga undersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum”. Priset går till den handelsplats som haft den största ökningen i Nöjd Kund Index – NKI under 2016.

- Vi är stolta och glada över priset och ser det som ett kvitto på att Ringen centrum har blivit en naturlig mötesplats. Vi vill särskilt tacka alla våra butiker, kockar och besökare som varje dag bidrar till att göra Ringen centrum till en plats där människor vill vara, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter. 

Bakom fler nöjda kunder står bland annat matsatsningen Teatern som sedan öppningen den 5 december 2015 har etablerat sig som en självklar plats för god mat, dryck och umgänge på Södermalm. Under 2016 har Ringen fått fler än 250,000 nya besökare och Teatern växt med tre nya kockar. Malin Söderström som serverar fisk- och skaldjursrätter på The Fishery och Oskar Larsson och Eloi Berthelin som under namnet Galinas Pizza serverar sin version av den napolitanska pizzan. 

- Skanstull har blivit ett nytt matmecka på Södermalm och med Stockholms stads kommande satsningar i området kommer kopplingen till närförort att förstärkas. Ringen centrum har en spännande tid framför sig och nu arbetar vi för att platsen ska bli ännu mer trivsam för alla de som bor, arbetar och rör sig i området, säger Per Helgesson.

Undersökningen är genomförd bland allmänheten i Storstockholm och 1 800 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar. 

För mer information, kontakta:
Marcus Hallberg, presskontakt AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 13 

Om Ringen centrum

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 


Bifogade filer

 Per Helgesson

 Release
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06