Den 2 mars öppnar Indian Street Food & Co ett kök i Teatern, Ringen centrum. Den populära matscenen får nu ett tillskott av smaker inspirerade av Indiens gatumat, i en spännande mix av tradition och innovation.

Sedan öppningen 2015 har Teatern etablerat sig som en självklar plats för god mat, dryck och umgänge på Södermalm. Nu breddas utbudet med smaker från norra Indien och prisbelönade Indian Street Food & Co.

- Vi är väldigt glada över att få välkomna Indian Street Food & Co till Teatern, och jag är övertygad om att den färgsprakande menyn kommer att uppskattas av våra besökare. Teaterns breda utbud av aktörer och smaker bidrar till att göra Ringen till en levande och dynamisk plats, säger Anders Salomonsson, centrumchef Ringen centrum.

Framgångssagan Indian Street Food & Co startade 2014 med en food truck, och har idag utökat verksamheten med ytterligare tre food trucks och fem restauranger. Under resans gång har maten tilldelats en lång rad utmärkelser, bland andra ”Årets Street Food” i Fast Food Awards 2015 och ”Bästa Veg” i Nordiska mästerskapen 2017 och 2018.

- Indian Street Food & Co skapar modern indisk mat inspirerad av matförsäljarna på Indiens gator. Vi är glada att ha fått möjligheten att etablera oss på Teatern i Ringen, i en miljö där vårt koncept att blanda tradition med moderna smaker i en hållbar kontext passar bra in, säger Dheeraj Singh, kock och delägare.

Indian Street Food & Co beräknas öppna den 2 mars. På menyn kommer vi bland annat hitta roadside curries, öppna samosas och fruktiga lassies.

Kort fakta om Teatern

  • Teatern består av nio olika kök och ett patisserie. En nyskapande matscen med ett brett utbud. Flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor serverar något för alla smaker.
  • Teatern serverar mat och bakverk av hög kvalitet, från morgon till kväll.
  • Utförandet och servicen är snabb, enkel och opretentiös, utan att tumma på kvaliteten.
  • Priserna passar de flesta. Det breda utbudet går lika bra att äta på plats som att ta med.
  • Teatern omfattar cirka 900 kvadratmeter och inkluderar cirka 250 sittplatser.
  • AMF Fastigheter äger, utvecklar och förvaltar Ringen. AMF Fastigheter utvecklade och öppnade Teatern 2015 i samarbete med matentreprenören Ricard Constantinou.

För mer information, vänligen kontakta:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Relaterade bilderKontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06