Pressmeddelanden

RSS

Stjärnkocken Mathias Dahlgren tolkar Södermalms snabbmat

Pressmeddelande Publicerad: 2019-09-11 13:16 CEST

Under matfestivalen TUGG 3–6 oktober öppnar den prisbelönta krögaren Mathias Dahlgren upp en exklusiv pop up-restaurang i Teatern, Ringen centrum. Rätterna som serveras är Dahlgrens personliga tolkningar av både klassisk och nutida snabbmat, så som kolgrillat, thai och stekt strömming med mos.

Jason ”Timbuktu” Diakité öppnar restaurang i Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2019-09-09 09:07 CEST

I veckan öppnar ett nytt kök i Teatern i Stockholm. Till Skanstulls matscen kommer MALMØ Falafel som med inspiration från Skåne och mellanöstern skapar nya smaker. Bakom MALMØ Falafel står Jason ”Timbuktu” Diakité, Fatima Dalí och Jimmy Dalí.

Ringen centrum bjuder in till cykelfest för ett grönare och skönare Skanstull

Pressmeddelande Publicerad: 2019-04-24 08:03 CEST

Under kommande två helger anordnar Ringen centrum en cykelfest.

Sveriges första KappAhl Kids öppnar i Ringen centrum

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-11 09:00 CET

Den 28 februari öppnar modekedjan KappAhl ett helt nytt butikskoncept i Ringen centrum. Bolagets nya fristående barnbutik KappAhl Kids kommer att erbjuda hela KappAhls barnsortiment.

Danyel Couet och Sebastian Thureson öppnar i Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2019-01-23 09:15 CET

Nu på fredag, 25/1, slår Manufacture upp dörrarna i Skanstulls matmecka Teatern. Bakom Manufacture står Danyel Couet och Sebastian Thureson som kommer att erbjuda Ringens besökare nya och kreativa smakkombinationer av mat med bröd.

Newbie öppnar pop-up butik i Ringen centrum

Pressmeddelande Publicerad: 2018-12-11 09:00 CET

I år blir luciafirandet extra härligt i Ringen centrum på Södermalm då baby- och barnmärket Newbie slår upp portarna till en pop up-butik. 

Grönvit vinnare av Söders nationalrätt

Pressmeddelande Publicerad: 2018-11-12 11:29 CET

I går korades ”Söders nationalrätt” under matfestivalen TUGG i Ringen centrum. Vinnare blev Sayan Isakssons restaurang Nū och rätten SOFO – Southern fried onion rings.

I dag invigs matfestivalen TUGG i Ringen centrum

Pressmeddelande Publicerad: 2018-11-05 06:52 CET

I dag klockan 16 invigs matfestivalen TUGG som pågår 5–11 november och arrangeras av Ringen centrum och Teatern. TUGG bjuder på matinspiration från många av Sveriges mest spännande matprofiler, filmvisningar och mycket mer.

Tellström intar Teaterns scen

Pressmeddelande Publicerad: 2018-10-25 13:43 CEST

Den 5–11 november arrangerar Ringen centrum och Teatern matfestivalen TUGG som bjuder på föreläsningar och matinspiration från många av Sveriges mest spännande matprofiler. Nu står det klart att måltidsforskaren Richard Tellström, känd från bland annat SVT:s Historieätarna, kommer att inta scenen under matfestivalen.

Sebastian Schauermann flyttar in i Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2018-10-18 09:00 CEST

Krögaren och kokboksförfattaren och Sebastian Schauermann är näst ut att öppna i Ringen centrums populära matscen Teatern. Måndag 22 oktober växer Teatern med ett nytt kök när Sebastian Schauerman öppnar Taku-Taku och breddar matscenens utbud av vegansk mat.

Matfestival med Sveriges främsta kockar

Pressmeddelande Publicerad: 2018-10-05 09:39 CEST

Den 5–11 november arrangerar Ringen centrum och Teatern matfestivalen TUGG. TUGG bjuder på intressanta föreläsningar, vinprovningar, filmvisningar och matinspiration från många av Sveriges mest spännande kockar och matprofiler.

Succé för Söderbytardagarna i Ringen: förlängs ytterligare en helg

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-29 08:00 CEST

I helgen var det premiär för Söderbytardagarna i Ringen centrum. Idén med Söderbytardagarna är att få Södermalmsborna att byta grejer med varandra. Alltifrån elektriska slipshängare, Levi’s 501-jeans till en blommig rokokofåtölj och Ray Ban-glasögon från 70-talet bytte ägare under helgen. Med fler än 2000 genomförda byten blev Söderbytardagarna en succé och förlängs med en ytterligare helg.

Premiär för Söderbytardagarna i Ringen

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-21 11:58 CEST

Alla har vi saker hemma som vi antingen tröttnat på eller inte längre har någon nytta av. Söderbytardagarna, som anordnas i Ringen Centrum i helgen, skapar nya möjligheter för kläder och prylar att få ny användning. Tanken är att få Södermalmsborna att byta grejer med varandra, allt från kläder, inredning och leksaker.

Konsthandel i Ringen centrum - ger kulturen en plats i julhandeln

Pressmeddelande Publicerad: 2017-12-13 08:00 CET

Elcykeln i all ära men för Ringen centrum på Södermalm är årets julklapp konst. Förra veckan påbörjades Ringens konstjul där fem erkända konstnärer under 12 dagar fyller Ringen med konstverk och konstnärskap. Varje konstnär tar över Ringen under två dagar och använder platsen som sin alldeles egna ateljé. Unika verk säljs på plats i Ringen men även på nätet via ett nytt samarbete med Tictail.

Sayan Isaksson smygöppnar nytt kök i Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2017-12-08 08:00 CET

Idag öppnar ett nytt kök i Teatern i Ringen centrum. Skanstulls matscen kan från och med idag även räkna in köket NU. Teaterns matgäster kommer med NU få chans att uppleva samtida och innovativa smaker från bland annat Japan, Hong Kong och Korea. Bakom NU står den flerfaldigt prisade kocken Sayan Isaksson.

Melker Andersson och Danyel Couet öppnar i Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2017-09-13 09:00 CEST

Idag öppnar ett nytt kök i Teatern i Ringen centrum. Till Skanstulls matmecka kommer nu Dos Gringos där Teaterns matgäster nu även kan njuta av spännande mexikansk mat. Bakom Dos Gringos står den välkända duon Melker Andersson och Danyel Couet.

Popagandaförfest i Teatern med IMAN

Pressmeddelande Publicerad: 2017-08-29 10:30 CEST

Om PopagandaPopaganda är en av Sveriges mest etablerade festivaler. Målet har alltid varit att varje år skapa en festival som vi själva skulle besöka. Därför är det viktigt för oss att erbjuda fantastisk musik i kombination med ett billigt biljettpris.Sedan 2002 har festivalen bidragit med den bästa popmusiken till Stockholms musikälskare. Artister som Arcade Fire, Robyn, Belle & Sebastian, Ellie Goulding, Veronica Maggio, Håkan Hellström, The xx, Lily Allen och Hot Chip har stått på festivalens scener under åren. I år står bland annat Tove Lo, Phoenix, alt-J, Oskar Linnros och Ana Diaz på scen.För mer information, kontakta:Marcus Hallberg, presskontakt AMF FastigheterE-post: marcus.hallberg@amffastigheter.seTel: +46 8 696 31 13 Om Ringen centrumRingen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

E-sportlov i Ringen

Pressmeddelande Publicerad: 2017-02-27 13:10 CET

Ringen centrum utsedd till Årets Klättrare

Pressmeddelande Publicerad: 2017-01-23 08:00 CET

Ringen centrum har utsetts till Årets Klättrare i Evimetrix årliga undersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum”.

Ett år med Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2016-12-05 09:00 CET

Kort fakta om TeaternTeatern består av nio olika kök och ett patisserie.Teatern är matscenen där flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor serverar något för alla smaker.På Teatern serveras mat och bakverk av hög kvalitet, från morgon till kväll.Utförandet och servicen är snabb, enkel och opretentiös, utan att tumma på kvaliteten.Priserna passar de flesta plånböcker.Det breda utbudet går lika bra att äta på plats som att ta med.Teatern har 250 sittplatser och omfattar ca 900 kvm.AMF Fastigheter äger, utvecklar och förvaltar Ringen centrum. AMF Fastigheter har utvecklat Teatern i samarbete med matentreprenören Ricard Constantinou.Ricard Constantinou har lång erfarenhet från restaurangbranschen och står bland annat bakom Panini Internazionale, Printz, K-märkt och K25. 2015 tilldelades Ricard Gulddrakens hederspris ”Årets matvisionär”, bla för sitt arbete med Teatern.Om Daniel RoosDaniel Roos är en av Sverige främsta konditorer och har en diger meritlista. Under många år var han chefskonditor på Operakällaren. 2010 ansvarade han för Kronprinsessans Victoria och Prins Daniels bröllopstårta. 2014 och 2015 var han kreatören bakom desserten på Nobelfesten. Sedan 2015 driver han K-märkt patisserie & bageri på Teatern. Om Ringen centrumRingen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Tre kockar ansluter sig till Teatern i Skanstull

Pressmeddelande Publicerad: 2016-11-08 14:21 CET

Idag presenterades de tre senaste kockarna på Teatern i Ringen centrum.

Stark utveckling för Teatern och Ringen

Pressmeddelande Publicerad: 2016-09-28 09:00 CEST

Ringen centrum går starkt efter lanseringen av Teatern i december förra året. Både antalet besök och omsättning har ökat stort under 2016. 

EM-fotbollen gästspelar på Teatern, Skanstull

Pressmeddelande Publicerad: 2016-06-10 07:45 CEST

Från och med idag till den 10 juli gästspelar EM i fotboll på Teaterns scen. Alla mästerskapsmatcher kommer att kunna avnjutas med god mat och dryck fram till kl 23:15 under matchdagar.

Gäst satte idén till Teaterns nya kampanj RIP Matlådan

Pressmeddelande Publicerad: 2016-04-11 13:00 CEST

Genom en kommentar på Teaterns Instagramkonto satte gästen Erik Hasselgärde idén till Teaterns nya kampanj. Nu har Erik fått en central roll i kampanjen där Teatern tillsammans med sina gäster tar farväl av den gamla följeslagaren lunchmatlådan.

Teaterns kockar får Guide Michelin-stjärnor och Bib Gourmand-utmärkelse

Pressmeddelande Publicerad: 2016-02-24 14:16 CET

Magnus Nilssons Fäviken Magasinet får två stjärnor i senaste upplagan av Guide Michelin. Operakällaren, där Stefano Catenacci är kökschef, får en stjärna. Även Claes Grännsjö och Alexander Bäckmans Nook prisas, genom utmärkelsen Bib Gourmand.

Nu öppnar Skanstulls nya matscen Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2015-12-04 15:14 CET

I morgon slår Skanstulls nya matscen Teatern i Ringen centrum upp dörrarna. Här samlas flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor under ett och samma tak för att göra sin mat tillgänglig för alla. I dag presenterades också Stefano Catenacci, som blir den nionde kocken som tar plats på Teatern med sitt nya kök Caos.

Marco Baudone öppnar rotisserie på Teatern

Pressmeddelande Publicerad: 2015-11-17 14:00 CET

Slow cooked fast food när den är som bäst. Så beskriver kocken Marco Baudone maten i sin nya satsning, rotisseriet Mama Delicious Roasts, som öppnar på Teatern i Ringen centrum den 5 december.  

Teatern får asiatiskt kök signerat Nook Market

Pressmeddelande Publicerad: 2015-11-04 10:00 CET

I dag presenteras ytterligare ett tillskott till Skanstulls nya matscen Teatern. Det är duon Claes Grännsjö och Alexander Bäckman som i Ringen öppnar en filial till hyllade restaurang Nook – Nook Market.

Teatern i Ringen samlar Sveriges främsta kockar

Pressmeddelande Publicerad: 2015-10-21 15:30 CEST

Teatern, så heter Ringen centrums nya matscen som öppnar den 5 december. Här samlas flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor för att förverkliga sina matidéer och skapa unika smakupplevelser. Under dagens pressträff offentliggjordes att Daniel Roos, som bland annat vunnit OS-guld med kocklandslaget, blir Teaterns konditor.

Låna picknick-korgen i Ringen

Pressmeddelande Publicerad: 2015-07-01 10:16 CEST

Ringen lanserar tjänsten Re-Picknick där besökare kan låna prylarna för ett härligt parkhäng.


Sociala medier


Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Anders Salomonsson

Centrumchef

anders.salomonsson@amffastigheter.se

08-600 68 06

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50


Bilder  Videor   Podcasts

   RSS


    Dokument